sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivää ja joulutunnelmaa (niin ja harjoittelua).

Hyvää isänpäivää!! Meidän lasten isi sai aamiaisen vuoteeseen, tyylikkäästi pakastimesta nostettua sacherkakkua ja koko pesue suuntasimme puistoon leikkimään ja palloa potkimaan. Kuulostaa kovin kiiltokuvamaiselta, ja tokihan parit itkupotkuraivarit on tänäänkin käsitelty. Esikoinen muun muassa parkui yhteensä tunnin kun ei menty Hesburgeriin vaan ihan omaan kotiin syömään. :))


Kaksi viikkoa on harjoittelussa vierähtänyt. Huh! Pari asiaa olen nyt ainakin tajunnut:
1. Olen täysin oikealla alalla. Rakastan töissä oloa! (Tämä ehkä saattaa laantua muutaman vuoden jälkeen mutta ainakin nyt on motivaatiota :D )
2. Harjoittelu on yhä yhtä rankkaa. Ei itse harjoittelu vielä, mutta ne kaikki mahdolliset kirjalliset työt, tutkimusartikkeleiden pohdinnat ja mokomat tutkimusten esittelyt osastotunnilla. Voi kökkö.
3. Imetysohjausnäyttö jänskättää jo.
4. En ole ehtinyt puoleentoista viikkoon lenkille saatika jumppaan. Tämä niin väsymyksestä kuin tiukasta aikataulustakin.

Jälkimmäiseksi mainittu aiheuttaa suurta turhautumista ja makkaroiden kertymistä vyötärölle. Asiaa ei helpota Frödingen tarjoamat isänpäiväkakkumaistiaiset (villinä veikkauksena tähtäimenä oli mainostaa hoitsuäideille kakkuja joita voi ostaa isille). Myös tyytyväiset potilaat tuovat kohtalaisesti herkkuja. Täytyy alkaa olemaan nirso noiden herkkujen suhteen tai pääsen uudelle kymmenluvulle joulukuuhun mennessä...

Mutta sitä joulutunnelmaa:
Koska tiedän että lahjoja saavat henkilöt lukevat blogiani, en voikaan paljastaa mitä sormet pukin konttiin taikovat. Sen verran voin paljastaa, että plakkarissa on saippuaa, huopavillaa, sukkapuikkoja, lankoja ja kasa ohjeita. Tosin jouluväkertely on vähän vaiheessa, sillä aika ei yksinkertaisesti riitä. Onneksi ennen joululomaa on vielä koulua niin ehtii luennoilla puuhaamaan ;)

Korttejakin aloin tänään väkertelemään ja 3 sain aikaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Heippa -J-!
  Eksyin kirajaimellisesti sun blogiin ja jäin heti koukkuun!!! Pitääpä oikin ajan kanssa perehtyä ja lukea kaikki alusta asti.
  Sana "kätilöopiskelija" sai mut varmaan viimeistään sukeltamaan syvemmälle! (--> haaveammatti, joskus nuorena)

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Kiva kun eksyit ja toivottavasti eksyt jatkossakin! :) Tähän asti olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ammatinvalintaani. Varmasti epätoivon hetkiä tulee vielä monta, mutta tällä hetkellä motivaatio on huipussaan ja ala tuntuu ihan omalta. Varsinkin kun olen vihdoin päässyt ihan kätilöopintoihin asti (samaan tutkintoon sisältyy myös sairaanhoitajaopinnot, joiden perusosa (sisätaudit, kirurgia jne) käydään läpi ensimmäisen 2 vuoden aikana).

  Meidän luokalla nuorisokoulutuksen puolella on monta alanvaihtajaa. Jos siis joskus sopiva hetki siunaantuu, kannattaa pitää haave korvan takana. ;)

  VastaaPoista
 3. Yhden ammatinvaihdon oln jo tehnyt kokista lähihoitajaksi, joten eihän sitä koskaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan ;).
  Tsemppiä opiskeluun ja voimia ruuhkavuosiin :)!!!
  Takuulla vierailen täällä uudelleenkin!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista, ollaan vähänniinkuin samalla alalla. :) Kiitos ja kiva kun tulet vielä vierailemaan! :)

  VastaaPoista