sunnuntai 20. marraskuuta 2011

pientä pakkasta


Ulkona -5 astetta. Jos se talvi jo tulisi? Tosin ensi viikoksi luvattiin taas +6 ja vesisadetta. Tuleekohan tänä vuonna talvea lainkaan...
Jouluista tunnelmaa sen sijaan on haettu muun muassa rentouttavalla kylvyllä kera 14 kynttilän (mies oli lasten kanssa isomummilassa muutaman päivän). Myös joululahjakäsitöitäkin on puuhasteltu. Tänään sormet saivat aikaan monta pientä asiaa moneen pakettiin. Enempää en kerrokaan! Kuvista saapi arvailla.

Mitä harjoitteluun tulee, se on i-ha-naa!! Olen ollut onnesta soikeana, kun imetysohjaukseni on onnistuneesti auttanut äitiä ja vauvaa. Myös imetysohjausnäyttöni  annoin imetyskouluttajalle, joten virallisesti voin nyt sanoa olevani imetysohjaaja. :)  (Onpa monta imetys-sanaa.) 
Elämän pienet ilot! Pääsin vielä ohjaajani kanssa todella hyvään imetyskoulutukseen ja olen äimän käkenä osastomme opiskelijamyönteisyydestä. Varokaa vain, tämä tunkee Jorviin keikalle harjoittelun jälkeen.

PS. Blogger ei näköjään halua tehdä kanssani tänään yhteistyötä, joten tekstit ja kuvat on missä sattuu.

PPS. Ilmeisesti lapsivuodetyöskentely sopii itselleni myöskin siksi että saan siedätyshoitoa vauvakuumeeseeni. Kyllä. Se on parantunut. Miten mukavaa tässä elämäntilanteessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti