lauantai 14. huhtikuuta 2012

niin se lahja

Ja synttärilahja oli... 

*drum rolls*

Skeittilauta!


Pyydän tuhannesti anteeksi, että sain nyt vasta aikaiseksi laittaa tämän kuvan. On ollut normaaliakin stressaavampaa: surkeasti mennyttä perinatologian ja neonatologian tenttiä, opinnäytetyöseminaaria ja ryhmätöitä (kyllä, niitä AMK:ssa riittää).
Mutta sisi skeittailu onnistui mitä mainioimmin. Rampilta on vielä kovin vaikea tulla alas, ja 6-vuotiaan uhmalla kiukunpuuska on mitä mahtavin jokaisen muksahdukseen päätyneen yrityksen jälkeen.

Huomenna sitten luvassa yli 10 lapsen kemut, jee.


Vanha koirani kuoli toissapäivänä. Siis vanhempieni koira, jota hoidin koko kesän silloin kun se aikoinaan meille tuli. Taco-parka. <3 Poloisella on jalat ollut risat jo pennusta asti ja ollut vuosia kipulääkityksellä, minkä vuoksi maksa-arvot nousivat. Joku  oli liikaa poloiselle, eikä jaksanut enää..

Taco tuli aina uimakaveriksi. Kuva otettu Tacon lempipaikassa, mökiltä. :)

2 kommenttia:

 1. Heippa,

  Onnea!

  Olet voittanut arvonnassani kestosidepakkauksen! Laitathan viestiä: jarnaboo@gmail.com

  terkuin jarna

  VastaaPoista
 2. If I can write like you, I will be very happy, but where is my luck, in fact people like you are a good example for the world. You have written this beautiful comment very beautifully, I am very glad that I thank you from the bottom of my heart. Real Photos Girl Gurugram
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  college girl aerocity
  Cheap price girls gurgaon

  VastaaPoista