maanantai 9. tammikuuta 2012

Laiskuus.

Oih ja voih tätä laiskuutta! Edellisestä postauksestani on kulunut jo rapsakkaasti 8 päivää. Tässä välissä ollaan käyty niin mummun kasikymppisillä Pirkanmaalla (tykkäsi muuten tohveleista) kuin Etelä-Pohjanmaallakin toisilla isovanhemmilla (itseasiassa sekä mun että miehen isovanhemmat asuvat samalla pienellä paikkakunnalla).

Ja vihdoin on lumi tullut. Ah. Jo E-P:llä peuhattiin lasten kanssa lumessa ja äiti teki niin innolla lumilinnaa että lapset jo jatko muita leikkejä kun eivät jaksaneet enää. :D Tänään oltiin ihan kotimäessä pulkkailemassa. Kivaa! Täytynee myöntää että istahdin hankeen ja tein rukkasilla kädenjälkiä innoissani. Minkäs sille voi kun rakastaa lunta. :))

Pamaus arkeen tulee huomenna: kouluun pitäisi saada raahauduttua klo 8. Onneksi käytiin tänään tytön kanssa hakemassa pipolangat ja mieskin näytti haluamansa pipomallin. Ne riittävät ehkä ekaksi tai tokaksikin päiväksi. Sitten pitää ostaa itselleni pipolankaa ja jatkaa sillä niin pitkälle kuin pääsee (tänään Novitan Crystal oli Menitassa loppu - siis muut värit kuin kirkkaanpunainen).

Lapsilla oli tänään eka päiväkotipäivä ja hienosti meni kovasta etukäteisvinkunasta ja valituksesta huolimatta. Äidille siis yksi hermolomapäivä ennen arjen aloitusta ;)

Kuvatuksia ei nyt ole kun olen ollut tarpeeksi höppänä unohtaakseni kameran aina kotiin kun jotain on tehty. Se siitä sitten.

1 kommentti: