maanantai 12. joulukuuta 2011

No jokohan sitä jo saisi tekstiä aikaiseksi

Johan siitä edellisestä postauksesta on jo melkein viikko.
2 tenttiä tentitty ja 3 ryhmätyötä tehty viikon sisään. Kyllä, opiskelen AMK:ssa :))
Kaiken kukkuraksi on ollut ongelmia opinnäytetyön kanssa: viime alkusyksystä sovittu opinnäytetyö oli vaarassa, kun hanke, johon meidän piti osallistua, peruttiinkin. Noin 20 sähköpostiviestin, opettajalle tirautettujen itkujen ja monen, monen juttutuokion jälkeen asia alkaa selvitä.. Onneksi. Johan tässä onkin hiuksia revitty!
Hippasen kiirettä siis teettänyt tuo koulu, mutta onneksi kohta LOMA! Ruhtinaallisesti aion lomailla tammikuuhun asti, jos vaan ei mehukkaita keikkatarjouksia tule. Pariin ihanaan työpaikkaan voisinkin uhrautua käväisemään vaikka lomallakin... Sitten tammikuussa taas jaksaa porhaltaa. Nyt olen kouluun kaikkeni antanut ja leponi ansainnut (kai). :)


Lauantaipäivä pelastui ihanalla postilla, jonka Hanna minulle lähetti. Onni nimittäin potkaisi ja voitin jouluarvonnassa kulhollisen karkkia ja sydämen. Kyllä tuli paketillinen joulumieltä tänne etelän jäätävien vesisateiden keskelle!Hintsun verran olen saanut aikaiseksi myös joululahjojen tekoa. Hitaasti mutta varmasti.. Tai epävarmasti tai... Korkealentoisia ajatuksia on aina lahjojen suhteen, saas nähdä taas viimehetken paniikkia kaupan suklaahyllyllä kun lahjat on jäänyt kuitenkin tekemäti!

Hieman on myös tullut harrastettua korttitehtailua. Täytyy tosin myöntää, että koska Tiimarista oli korttikartongit loppu, osti tämä laiskottelija loput kuitenniin ihan vaan valmiina ständistä. :)
15.12. on viimeinen lähetyspäivä joulupostimerkeillä, muistakaahan se! ;)


1 kommentti: