sunnuntai 18. joulukuuta 2011

kuusi yötä jouluun on

..ja lahjat aivan kesken!

Okei, yksi lahja on lankarullaa vaille valmis. Ja sitten isoisovanhemmille on valmiina lasten kuvista teetetyt kalenterit, jotka lähtee tänään tai huomenna postissa matkaan. Meidän lähelle on auennut uusi lahjatavara- ja sisustuskauppa ja löysin megarullan näin ihanaa paperia sieltä eurolla (paketissa juurikin ne kalenterit):Sain myös Mirvalta kivan idean tulostella joulutekstipapereita Tiimarin sivuilta. Niihin kääritään pikkulahjoja. Tai sitten askartelen niistä pieniä koreja joululahjaherkuille. :)


Ihan kohta valmiina on ovikoriste. Se on virkattu ja huovutettu. Onkin muuten ensimmäinen kerta sitten ala-asteen kun virkkaan jotain. Innostuin heti!! :) (Minähän siis olen vakaasti vannonut yläasteella, etten enää koskaan tee käsitöitä.. Kunnes rupesin neulomaan, askartelemaan, ompelemaan aikoinani pojalleni kestovaippoja... :D )


Koulu on yhtä opinnäytetyöpalaveria vaille suoritettu tältä syksyltä. Sitten alkaa (ansaittu?) loma. Töitä lähden tekemään vasta tammikuussa. Keikkaa. Laitoin hakupapereita HUS:iin sairaanhoitajan sijaisuuksiin. Hui!! En vaan osaa uskoa, että tosiaan saan tehdä jo sairaanhoitajan töitä. Aivan uskomatonta. Jännittävää. Pelottavaa. Vastuullista. Hienoa. Mutta saas nähdä. Joillekin osastoille nimittäin pääsee 150op:llä sh-sijaiseksi, kun HUS usein vaatii 180 op (itselläni nyt 152 :) 

4 kommenttia:

 1. Ihana ovikoriste! <3
  Rentouttavaa lomaa!! =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Tuo rautalangan vääntely oli yllättävän haastavaa. Tuollain alaviistosta näyttää kiemuraisemmalta kuin suoraan edestä.

  VastaaPoista
 3. Uuuuu!! Vähänkö hienot noi siivet! ihanaa lankaa. En kyllä tajua miten kerkeet kutoa ja virkata noin paljon?? Mä oon puuhaillu yhden kaulahuivin kanssa koko syksyn eikä vieläkään valmis! (ja mulla ei ole edes lapsia joita voisi käyttää syynä iltojen laiskuuteen, hmm, pitää ryhdistaytyä!) toinen vaihtis olis tietty tehdä montaa työtä samaan aikaan ni ei kerkeä siihen yhteen kyllästyä niin kovasti..

  Ressitöntä Joulua Johki teidän koko perheelle!
  Ja kiitos joulukortista!

  Ps. soitellaan ennen uutta vuotta, jos vaikka pääsisit käymään skumppalasilla tyttöjen kanssa :)

  -Ruusu

  VastaaPoista
 4. Kiitti Rupsu! :) Se on Novitan huopasesta tehty ja sitten laitoin pesukoneeseen huopumaan ja kutistumaan.

  Mä virkkaan/neulon aina luennoilla, en muuten jaksa istua koko päivää paikoillani :D Sillain saa parhaiten tehdyksi. Ja nyt saa varsinkin iltasin oikein hyvällä omallatunnolla kattoo töllöä ja kutoa :)
  Mulla on nyt ollu pari pientä projektia kesken ja oon tehny vuorotellen ku on menny yhteen hermot. Ja jotkut jää piiitkäksi aikaa kesken (niinkuin yks bolero, joka on 2 vuotta nököttänyt keskeneräisenä kaapissa).

  Ihanaa kun kävit kommentoimassa. Hyvää ja rauhallista joulua! Soitellaan. Varsinkin jos meette Aapolle, saatan jopa päästä kilistämään lasillisen :)

  VastaaPoista