maanantai 24. lokakuuta 2011

Vimppaa vaille valmis

Piti testata vielä tytyllä ennen kuin uskaltaa päätellä loppuun asti. Ihan kiva siitä tuli vaikka itse sanonkin :) Oli paljon mukavampi ja nopeampi tehdä pyöröpuikolla kuin tasona tuo.

Ostin tänään Novitan sukkalehden! Näperrys siis pian alkakoot ja joulupukin konttiin pehmoiset paketit vie. Ajattelin ostaa Menitasta sellaista "liimaa", millä saa tehtyä sukkien/tossujen pohjaan liukuesteitä. Vois nimittäin ottaa ja kutasta lapsille kerhotossut muiden muassa. (Ja sitten mietitään kauanko innostus kestää, varsinkin kuin harjoittelu alkaa ihan kohta eikä pysty enääkutomaan luennoilla.)

Jos joku tätä käy lukaisemassa, olisi tosi mukavaa jos jättäisitte pientä tervehdystä kommentteihin. :) Vaikka mukava se on itsekseenkin höpötellä, aina kivempi jos tietää että joku edes lukee :D

5 kommenttia:

 1. Ihana neulemekko tulossa meidän rinsessan pukinkontiin :) <3

  VastaaPoista
 2. Hyvä että kelpaa :) Se on nyt lepäämässä sumutettuna että vielä muotoutuu oikeaan muotoonsa ja neulos vähän tasaantuu. Sitten päättely ja paketti on valmis <3

  VastaaPoista
 3. No mä nyt ainaskii tänne päädyin - ja sen ihan äsken tossa julkisesti lukijaksi liittyessä tunnustin! Että heimoi vaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna! <3 Seurasi on toivottu ja kaivattu :)

  VastaaPoista
 5. Moikka Johanna, mä eksyin tänne äsken lueskelemaan Facebookin kautta ja jäin lueskelemaan vähän pidemmäksikin aikaa : )

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  Anita

  VastaaPoista