sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Syksyinen sunnuntai.

Ihanaa, olen saanut lukijan!! :)


Lapset pelaavat isin kanssa autopeliä pleikalla. Vinkuna ja itku raikuvi, kun toinen voitti. Voi pieniä. :D
Pojalla on silmä aika hurjassa kunnossa. Oltiin menossa kaveripariskunnan ja -lasten kanssa kirkkoon ja lapset juoksi ja peuhasi aivan täpinöissään. Näinpä sitten poika kompastui ja kaatui suoraan leikattujen pensaiden päälle (tiedättehän, kun ne tikut törröttää maasta). Näin vaan miten justiinsa osui silmään ja juoksin ihan paniikissa pojan luo. Äkkiä pipo päästä ja silmää painamaan. Silmäkulmassa vekki, silmäluomessa (sekä ylä- että ala-) verisiä naarmuja. Verta. Paniikki. Mutta itse silmä ihan kunnossa. Siinä oli pikkuisella suojelusenkeli matkassa. <3

Vei sitten mies ystäväpariskunnan miehen kanssa muksun Jorvin päivystykseen, missä vekki liimattiin ja teipattiin. Verenvuoto tyrehtyi hyvin tuolla mun painamisella (jes, kiitos koulutus!). Nyt se vaan on niin reppana tuon ruhjotun silmänsä kanssa. Äitin oma raasu. <3
(Ja ihan näin kevennyksenä, taisivat kuvitella miehestä ja kaverista vähän enemmänkin Jorvissa kuin vain platonista ystävyyttä :)) )

Nyt tilanne rauhoittunut, mutta mihinkäs leijonaemo karvoistaan pääsisi. Ehkä huomenna olen päässyt järkytyksestäni yli. Ja yrittää laittaa mukulat päiväkotiin, vaikka itselläni onkin "vapaapäivä" (lue: ylihuomiseen imetysohjaustenttiin lukemista). Saas nähdä että tämä leijonamamma jättää lapsensa tynnyrin sisään ja jättää lukemisen taas yön pimeille tunneille!!


Ainiin, kaverini tilasi multa tällaisen samanlaisen mekon tyttärelleen (tämä mannekiini on oma 5-vuotiaani).
Aloittelen sitä tässä kun kerkiän talvihaalariltani. Tai siinä vaiheessa kun siihen menee hermot ja kaipaan vaihtelua :)

1 kommentti:

  1. Huh, onneksi silmä säilyi <3 Yritän lukea aina kun kerkiän :)

    VastaaPoista