maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pehmolelutehtailua

Koulu on lähtenyt käyntiin. Se siis tarkoittaa myös käsityötehtailun alkua. :) Serkkuni sai vauvan tuossa kuun alussa, joten (kuten viime postauksessa kerroin), päätin virkata pupun. Tällainen siitä sitten tuli:


Ihan kiva vaikka itse sanonkin. Nappeja en viitsinyt tukehtumisriskin vuoksi silmiksi laittaa, joten ompelin mustasta langasta lankasykkyrät silmiksi. Onpa tuohon näköjään jäänyt langanhaituva silmän alle roskaksi ennen kuvan ottoa. Pöh.

Nyt työn alla on pehmopöllö Novitan viimeisimmästä lehdestä. Poika sitä toivoi, kun annoin lehden selattavaksi ja kysyin mitä äiti tekisi. Tyttö halusi virkatun nuken samaisesta lehdestä. Yllättävää etteivät halunneet pipoa tai villapaitaa :D Ihan kiva idea Novitalta nuo pehmolelut. Olen niin huono kirjastosta katsomaan mitään käsityökirjoja missä nuita olisi. Kyllä mukelot ainakin tosi innoissaan ovat. Saa nähdä ovatko vielä kun saavat tekeleyritelmäni käsiinsä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania sun tekeleet! Mä haluun kans osata tehä tollasia :D Löysin vasta sun blogin ja tää on super symppis :) Terkuin Janna

    VastaaPoista
  2. Kiitti!! Ei ne vaikeita oo ku ohjeesta tekee :)

    VastaaPoista