lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ajanpuutosta

Aivan uskomatonta miten laiskasti olen kirjoitellut. Syytän ajanpuutosta. Tässä on nyt huhkittu koko alkuvuosi aktiivisesti opinnäytetyön parissa, lisäksi vielä yritän keikkailla siinä ohessa.

Tässä välissä olen päässyt leikkimään laulajaakin, kun sain kunnian laulaa häätanssina Stellan häävalssin. Se meni kommenteista päätellen oikein hyvin, ja kiitokset pikkuserkulleni, joka säesti kitaralla ammattilaisen ottein. :) Rohkaistuinpa vähän muuhunkin lauluhommeliin ja ai että kun nautin kun saa vetää sielunsa kyllyydestä. Että jos jollain on jotain musiikillisia hommia kyhäiltävänä, täällä olisi yksi laulajan alku, joka mielellään tarttuu tilaisuuteen.

Opinnäytetyö sujuu mitä mainioimmin. Välillisen motivaation mutakuopan jälkeen pääsin henkisesti uuteen liitoon, kun saatiin eilen aiheseminaarissa kehuja (ja juu, ollaan aineiston analysointivaiheessa mutta mennään "muiden mukana" eli tehdään vaan pajat ja seminaarit ikäänkuin jälkijunassa opinnäytetyöhön nähden). Ohjaajakin vaikutti niin äärimmäisen innostuneelta aiheesta, joten ehkä tästä vielä hyvä tulee :)

Seuraava käsityöprojekti on virkattu pupu  serkun uunituoreelle vauvelille. Onneksi ensi viikolla alkaa pyllyllään istumistyyppinen koulu (tähän asti itsenäistä opinnäytetyön tekoa), joten virkkaamaan pääsee mitä mainioimmin ;)

Kettu kuittaa ja kumartaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti